Jumaat, 3 April 2015

Jumaat, April 03, 2015
Sarimah Ibrahim & Tunku Jamie Berbulan Madu Di New York : Tu dia...nampaknya pasangan pegantin baru, Sarimah Ibrahim dan Tunku Nadzimuddin atau lebih mesra dengan panggilan Tunku Jamie yang baru semalam telah memilih New York, Amerika Syarikat, sebagai destinasi percutian bulan madu mereka tidak lama lagi.

Sarimah Ibrahim & Tunku Jamie Berbulan Madu Di New York

Walaupun ia bukanlah kali pertama bagi mereka berdua menjejakkan kaki di kota tersebut, namun pasangan ini mempunyai sebab mengapa mereka mahu kembali ke situ lebih-lebih lagi kali ini adalah atas tujuan berbulan madu pula.

“Sebenarnya, saya pernah ke New York sebelum ini. Sewaktu kunjungan pertama itu, saya sangat-sangat seronok dan terfikir untuk datang lagi ke New York suatu hari nanti. Jadi apabila memikirkan destinasi honeymoon, saya terus terbayangkan New York”

Sarimah Ibrahim & Tunku Jamie Berbulan Madu Di New York

“Kali ini, saya mahu berkongsi pengalaman yang menyeronokkan di New York bersama-sama Tunku Jamie. Saya mahu ajak Tunku Jamie ke Empire State Building,” kata Sarimah kepada Mangga Online.

Satu lagi, mungkin juga mereka ingin menikmati suasana romantik berdua di sana.

Sarimah Ibrahim & Tunku Jamie Berbulan Madu Di New York
Sarimah Ibrahim & Tunku Jamie Berbulan Madu Di New York

Malah, Tunku Jamie juga mengakui pernah merancang membawa isterinya berbulan madu di New York selama tiga minggu sekitar bulan Jun nanti dan tambahnya, dia dapat merasakan bahawa percutian kali ini bakal menjadi percutian yang paling manis buat mereka berdua.

sumber
http://www.rotikaya.com/sarimah-ibrahim-suami-berbulan-madu-di-new-york/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.