Isnin, 18 Mei 2015

Isnin, Mei 18, 2015
2 Maut, Budak Perempuan Parah Di Panah Petir Di Batu Pahat | Satu kejadian panah petir di pondok hentian bas dekat Sekolah Kebangsaan Seri Permatang Rengas, Batu Pahat pada tengah hari 18 Mei 2014 telah meragut dua nyawa manakala seorang murid perempuan lagi dilapor kritikal. Dua yang maut adalah lelaki manakala murid perempuan sekolah rendah berusia sembilan tahun kritikal akibat dipanah petir sewaktu kesemua mangsa sedang berteduh di pondok hentian bas berhampiran sekolah berkenaan kira-kira jam 12.45 tengah hari.

2 Maut, Budak Perempuan Parah Di Panah Petir Di Batu Pahat

2 Maut, Budak Perempuan Parah Di Panah Petir Di Batu Pahat

Menurut jurucakap polis, murid berkenaan yang kini kritikal dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Sultanah Nora Ismail Batu Pahat, manakala dua lagi mangsa meninggal ketika sedang dirawat Klinik Kesihatan Sri Medan turut dihantar ke HSNI untuk bedah siasat.

Budak Perempuan yang Di Panah Petir Akhirnya Meninggal Dunia

sumber
http://www.bharian.com.my/node/55625


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.