Sabtu, 9 Mei 2015

Sabtu, Mei 09, 2015
Boy Iman Mengaku Isteri Beri Restu Berkawan Dengan Effa Maembong | Menyangkal dakwaan bahawa isterinya memohon untuk bercerai di atas dasar curang, Boy Iman menjelaskan bahawa isterinya, Kumala Dewi Anas tidak pernah menghalang malah merestui hubungan rapat dia dengan kakak kepada aktres Emma Maembong iaitu Effa Maembong.

Boy Iman Mengaku Isteri Beri Restu Berkawan Dengan Effa Maembong

“Isteri tahu saya sedang berkawan dengan Effa dan mereka pernah bertemu semasa anak kami dimasukkan ke hospital dan isteri menerima kehadiran Effa dengan baik. Paling mengejutkan saya, mereka berdua pula menjadi semakin akrab sejak pertemuan itu”

Boy Iman Mengaku Isteri Beri Restu Berkawan Dengan Effa Maembong

“Dan mereka juga pernah beberapa kali keluar bersama sehingga membuatkan saya keliru kerana isteri sepatutnya berasa marah terhadap saya,” jelasnya kepada sambil menyatakan punca utama mereka bercerai adalah di atas masalah kewangan yang dihadapinya.

Boy Iman Mengaku Isteri Beri Restu Berkawan Dengan Effa Maembong

Boy dan isterinya telah berkahwin pada 11 November 2011 dan dikurniakan cahaya mata lelaki bernama Norul Emmer berusia setahun enam bulan. 

Jelas Boy, biarpun dia teragak-agak untuk bercerai namun kegagalannya membuat permohonan cerai sebelum ini memberi banyak hikmah kepadanya.

sumber
http://www.rotikaya.com/isteri-restu-boy-iman-berkawan-dengan-effa-maembong/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.