Isnin, 18 Mei 2015

Isnin, Mei 18, 2015
Kejam, Mayat Bayi Di Kerat 15 | Mayat bayi dipotong 15 tanpa kepala dijumpai dalam perangkap sampah di pusat kumbahan sebuah flat Projek Perumahan Rakyat (PPR) di Kempas Permai, Johor Baharu, pagi semalam.

Kejam, Mayat Bayi Di Kerat 15

Mayat bayi itu ditemui oleh kontraktor kumbahan kira-kira 10.30 pagi ketika melakukan kerja mengambil sampah di perangkap sampah loji itu.

Ketua Polis Daerah Johor Bahru Utara, Asisten Komisioner Mohd Khamsani Abdul Rahman berkata, pihaknya menerima maklumat kira-kira 1.30 petang selepas penyelia syarikat kontraktor berkenaan mengesahkan bahagian anggota badan yang ditemui pekerjanya adalah bayi selepas ia dibasuh.

"Ketika mengambil sampah, kontraktor menjumpai beberapa bahagian anggota badan yang terperangkap di perangkap sampah.

"Apabila dikumpul dan dibasuh, ia adalah mayat bayi, namun kepala bayi berkenaan masih belum dijumpai," katanya.

Beliau berkata, pihaknya kini giat menjalankan siasatan untuk mengenal pasti wanita yang baru melahirkan anak di kawasan perumahan itu serta klinik berdekatan

sumber
http://www.hmetro.com.my/node/51795#sthash.No6gBjZR.dpuf


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.