Khamis, 21 Mei 2015

Khamis, Mei 21, 2015
Rita Rudaini Dedah No Telefon Zarema, Aidil Zafuan Buat Laporan Polis : Angkara tak tertahan seringkali diganggu oleh seseorang, Rita Rudaini akhirnya mendedahkan no telefon orang yang sering menganggunya itu menerusi laman Instagram miliknya.

Rita Rudaini Dedah No Telefon Zarema, Aidil Zafuan Buat Laporan Polis

Pendedahan tersebut nyata mengejutkan banyak pihak, rupa-rupanya no telefon tersebut adalah milik Zarema Zainal isteri kepada Aidil Zafuan.

Seterusnya ia menjadi hangat apabila para peminat bertubi-tubi memberikan komen dilaman Insta Rita dan Zarema sendiri.

Mungkin kurang senang dengan pendedahan tersebut, Aidil Zafuan pula menerusi laman Instanya memuat naik sekeping gambar di hadapan balai polis dengan kapsyen "Wait and See".

Huh...makin parah nampaknya isu bekas suami isteri ni. Siapa benar dan siapa salah nampaknya bakal diketahui nanti kerana jika benar laporan polis yang dibuat Aidil itu berkaitan dengan no telefon, pastinya ia akan diketahui ramai nanti.

sumber
http://beautifulnara.com/nombor-telefon-tersebar-aidil-zafuan-buat-laporan-polis-terhadap-rita-rudaini/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.