Sabtu, 9 Mei 2015

Sabtu, Mei 09, 2015
Siti Nurhaliza Luah Rasa Hati Isu Tabung Haji, di Laman Sosial  | “Sangat memalukan dengan apa yang terjadi dengan kes Tabung Haji..Ya Allah lindungi kami,” luah Siti  Nurhaliza di laman Twitter miliknya.

Siti menyatakan kebimbangannya terhadap apa yang terjadi sekaligus mendapat sokongan dan ratusan retweet daripada peminatnya.

Siti Nurhaliza Luah Rasa Hati Isu Tabung Haji, di Laman Sosial

Seperti semua sedia maklum, orang ramai yang membantah keras keputusan Tabung Haji untuk membeli tanah di Tun Razak Exchange (TRX) dengan nilai RM188.5 juta demi untuk membantu menyelesaikan hutang yang ditanggung oleh pihak 1MDB.

Sehubungan itu, Pengerusi Tabung Haji, Datuk Abdul Azeez Rahim, hari ini meminta semua pendeposit supaya tidak risau dengan provokasi politik yang kini tersebar meluas di media sosial di samping menjelaskan bahawa pihak Tabung Haji tidak mengambil langsung duit pendeposit untuk membeli tanah 1MDB.

Siti Nurhaliza Luah Rasa Hati Isu Tabung Haji, di Laman Sosial

# Dalam pada itu, menerusi perkembangan terkini, Tabung Haji dilaporkan akan menjual semula hartanah tersebut dengan sedikit keuntungan bagi meredakan suasana disamping memperoleh semula kepercayaan orang ramai terhadap mereka.
 
sumber
http://www.rotikaya.com/siti-nurhaliza-kesal-isu-tabung-haji/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.