Selasa, 12 Mei 2015

Selasa, Mei 12, 2015
Wawa Zainal Mengandung Anak Ke Dua | Isteri kepada pelakon Aeril Zafrel, Wawa Zainal disahkan mengandung anak kedua mereka baru baru ini dan dalam satu kenyataan kepada Harian Metro beliau mengharapkan kehadiran anak perempuan pula kali ini dalam keluarga mereka.

Wawa Zainal Mengandung Anak Ke Dua

“Kandungan saya masih di peringkat awal. Keadaan kesihatan saya sekarang juga tidak menentu. Jadi, doakan saja semoga semuanya selamat hingga saya bersalin nanti. Harapnya kali ini perempuan. Kalau dapat sepasang, seronok juga,” ujar Wawa Zainal.

Pasangan romantis yang berkahwin pada 25 Februari 2012 yang lalu ini telah dikurniakan seorang anak lelaki, Ahmad Fakharuddin Attar.

Wawa Zainal Mengandung Anak Ke Dua

Tahniah kami ucapkan buat pasangan Aeril Zafrel & Wawa Zainal sekeluarga, semoga kehadiran orang baru ini menambah seri dan kebahagiaan dalam hidup kalian.

sumber
http://www.rotikaya.com/wawa-zainal-hamil-anak-kedua-harap-dapat-anak-perempuan/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.