Sabtu, 23 Mei 2015

Sabtu, Mei 23, 2015
Zain Saidin Bukan Lelaki Dayus : Seringkali dilihat sentiasa menuruti isterinya, Zain Saidin tidak mudah melatah dan menafikan bahawa dirinya seorang lelaki yang dayus serta sentiasa patuh kepada perintah dan mengikut telunjuk si isteri sepanjang masa.

Zain Saidin Bukan Lelaki Dayus

 “Perkara itu terjadi disebabkan mereka melihat Che Ta lebih berumur berbanding saya dan disebabkan percakapannya yang lantang mungkin orang nampak dia lebih macam mengarah saya. Sebenarnya banyak Che Ta dengar cakap saya kerana saya adalah suaminya”

“Kebanyakan mereka yang membuat fitnah ini menyorok di sebalik penggunaan media sosial sahaja kerana kalau mereka betul-betul berani untuk sampaikan sendiri kepada saya, jumpalah untuk cakap terus terang kerana saya tidak kisah”

“Bagi saya media sosial memudahkan orang untuk bercakap apa sahaja tanpa bukti yang sahih jadi biar la perkara ini berlalu kerana lambat laun mereka akan diam juga,” jelasnya kepada mStar Online. Malah menurut Zain, dia sudah lali dengan fitnah tanpa bukti yang sahih yang menimpanya.

sumber
http://www.rotikaya.com/zain-saidin-nafi-dayus-ikut-telunjuk-isteri/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.