Selasa, 23 Jun 2015

Selasa, Jun 23, 2015
Bapa Tergilis Bayi Sendiri | “Saya sangat teruja menyambut Aidilfitri bersamanya tahun ini kerana dia sudah boleh berjalan, tetapi Allah lebih sayangkannya,” kata Zaini Daud yang secara tidak sengaja terlanggar bayi perempuan ketika mahu mengalihkan kenderaan di rumahnya di Kampung Tebing Tinggi, Labu, petang, kelmarin.

Bapa Tergilis Bayi Sendiri

Dalam kejadian jam 4.15 petang, Zaini mengalihkan Toyota Unser di hadapan rumah bagi memudahkan dia membawa keluar motosikal untuk menghantar makanan kepada jiran.

Zaini, 35, berkata, anaknya, Nur Aminah Zaimin Jasmin yang berusia setahun dipercayai mengekori dia tanpa disedari.

Menurutnya, dia sudah berpesan kepada dua anaknya yang lain supaya menjaga adik mereka kerana dia mahu ke rumah jiran sebelum berbuka bersama suami, Jasmin Abdul Ghani, 42, yang berniaga di Jalan Pantai.

Jentolak Bapa Tergilis Kepala Anak

“Ketika mengalih kenderaan, saya terdengar dentuman seolah-olah terlanggar batu di bahagian tayar belakang. Saya hairan kerana halaman rumah tiada batu menyebabkan saya keluar dan terkejut melihat adik (Nur Aminah) terbaring dan darah keluar dari telinga, hidung serta mulut.

sumber
http://www.hmetro.com.my/node/59510#sthash.Dc7rsTgt.dpuf


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.