Rabu, 24 Jun 2015

Rabu, Jun 24, 2015
Kaka Azraff Di tuduh Penyebar Gambar B0gel Tasha Shila | Kes penyebaran gambar Tasha Shila akhirnya telah sah menjadi kes polis bila tuan badan mengesahkan telah membuat laporan itu. Namun kini bertiup kencang pula spekulasi tentang dalang disebalik penyebaran gambar itu.

Kaka Azraff Di tuduh Penyebar Gambar B0gel Tasha Shila

Nampaknya nama Kaka Azraff sekali lagi dikaitkan sebagai penyebar gambar tersebut.

“Mengaitkan diri saya dengan penyebaran foto terbabit sememangnya satu fitnah terlampau. Saya sangat marah pada orang yang menyebarkan gambar itu. Gara gara dirinya, nama saya terpalit sama sedangkan saya tidak tahu menahu langsung tentang hal ini,” kata Kaka Azraff.

Kaka Azraff Di tuduh Penyebar Gambar B0gel Tasha Shila

Kaka Azraff juga meluahkan rasa simpati terhadap pelakon wanita tersebut dan sebagai seorang wanita juga beliau turut merasa malu dengan kejadian ini.

“Saya sudha penat dengan gossip dan kontroversi. Ramadhan tahun ini banyak mengajar saya untuk mendekatkan diri dengan Allah dan tidak mahu lagi dengar pelbagai cerita panas berbanding kerjaya seni saya,” tambahnya lagi kepada Berita Harian.

sumber
http://www.bharian.com.my/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.