Selasa, 9 Jun 2015

Selasa, Jun 09, 2015
Kurang Power, Lelaki Hampir Maut Masukkan Batang Besi Dalam Anunya | Seorang lelaki hampir menempah maut selepas memasukkan batang besi sepanjang 13 sentimeter pada kema-luannya kerana menghadapi masalah eraksi.

Kurang Power, Lelaki Hampir Maut Masukkan Batang Besi Dalam Anunya

Tindakan keterlaluan Kang Niu yang berusia 52 tahun itu bagaimanapun tidak memberi kesan, sebaliknya besi itu terkena pundi kencingnya ketika mengadakan hubungan se-ks.

Jurucakap Second Hospital di bandar Hengyang berkata: "Lelaki itu percaya dengan memasukkan batang besi itu dapat membantunya mengatasi masalahnya selama ini."

Bagaimanapun, hanya pada percubaan pertama, batang besi itu tiba-tiba tertusuk dan mengenai pundi kencingnya.

Walaupun menderita kesakitan, lelaki itu masih tidak mendapatkan rawatan untuk mengeluarkan besi itu untuk beberapa bulan dengan harapan dapat mengeluarkannya sendiri.

Kurang Power, Lelaki Hampir Maut Masukkan Batang Besi Dalam Anunya

Hanya selepas tidak dapat menahan kesakitan, lelaki itu bergegas ke sebuah hospital untuk mendapatkan bantuan.

Doktor melakukan x-ray dan mengenal pasti punca yang mengakibatkan lelaki itu mengalami kesakitan.

Pembedahan dilakukan untuk mengeluarkan besi itu, bagaimanapun pihak hospital tidak memaklumkan sama ada perbuatannya itu boleh memberi kesan jangka panjang atau menyebabkan kerosakan pada organ dalamannya.

sumber
http://www.mstar.com.my/berita/berita-dunia/2014/10/11/besi-kemaluan-pundi/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.