Rabu, 17 Jun 2015

Rabu, Jun 17, 2015
Penuntut Asing Mati Di Pukul Selepas Buat Kecoh Di Kelab Malam | Seorang penuntut Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) ditemui mati dalam sebuah kereta di Jalan Dang Wangi, Kuala Lumpur, petang semalam, selepas dipercayai dipukul di hadapan sebuah premis hiburan berhampiran.

Penuntut Asing Mati Di Pukul Selepas Buat Kecoh Di Kelab Malam

Lelaki terbabit yang juga warga Arab Saudi, dikenali sebagai Alkhunaini Naif Abdullah Alqassim, 30, ditemui terbaring di tempat duduk belakang kereta jenis Toyota Camry, di tepi jalan pada jam 7.30 petang semalam.

Menurut Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Datuk Zainuddin Ahmad, siasatan awal mendapati mangsa dan rakannya dipercayai dipukul dan dibelasah pengunjung pusat hiburan sama selepas dihalau keluar oleh pengawal `bouncer' kerana telah membuat kecoh ketika berada di dalam premis itu.

sumber
http://www.bharian.com.my/node/61686


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.