Selasa, 30 Jun 2015

Selasa, Jun 30, 2015
Silap Besar Letak Foto Selfie Atas Katil - Yazer | Yazer menyifatkan foto selfie di atas katil bersama isterinya Ekin Rahman yang dimuat naik di Instagram mereka pada bulan lalu adalah satu kesilapan besar.

Silap Besar Letak Foto Selfie Atas Katil - Yazer

Kata Yazer, dia tidak menyangka tindakan itu menjadi kontroversi selepas mereka dikutuk walaupun pada mulanya niat mereka untuk memberitahu sudah berada di kampung halaman iaitu Kampung Bebuloh Laut, Labuan.

"Jujurnya kami tidak sangka foto tersebut akan menimbulkan isu di kalangan netizen.

"Apabila ia menjadi viral, ia membuatkan saya gelisah. Saya belajar daripada kesilapan tersebut iaitu walaupun kami suami-isteri, apabila timbulnya isu seperti ini, ia agak sensitif di kalangan masyarakat," katanya.

Pada awal Mei lalu, pasangan suami-isteri ini menjadi perhatian selepas sekeping gambar selfie di atas katil dikongsikan di akaun sosial masing masing.

Ekin dan Yazer teruk dikritik netizen yang menganggap foto tersebut kurang sopan.

Bagaimanapun Ekin telah membalas semula komen-komen tersebut dan menyifatkan para pengikut sepatutnya  tiada hak untuk mengkritik.

Sementara itu, Yazer berkata, perkara tersebut mengajar mereka agar tidak sewenang-wenangnya memuat naik foto yang boleh mengundang kutukan masyarakat.

Apatah lagi mereka tidak pernah mencetuskan sebarang isu dan kontroversi berkenaan membuka mata mereka untuk lebih peka selain berfikir dahulu sebelum melakukan sebarang tindakan.

"Dari dulu lagi saya cuba elak daripada terjerumus dengan kontroversi. Saya mahu orang melihat kerjaya saya yang berkembang. Tetapi sebaliknya pula berlaku.

"Apa-apapun kami akan lebih berhati-hati selepas ini," ujarnya.

Dalam perkembangan lain, Yazer berkata, Ekin kini sedang mengandung dan dijangka bersalin pada September depan.

Yazer dan Ekin telah bernikah pada 26 Disember tahun lalu.

sumber
http://www.mstar.com.my/hiburan/berita-hiburan/2015/06/30/yazer-foto-selfie/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.