Isnin, 29 Jun 2015

Isnin, Jun 29, 2015
Wajah Bapa & Ibu Tiri Pendera Budak 5 Tahun Di Dedah | Masyarakat Malaysia umumnya memang tidak dapat menerima perbuatan melampau mendera kanak-kanak apatah lagi setelah melihat  gambar kanak-kanak mangsa dera tersiar dan tersebar di media sosial.

Wajah Bapa & Ibu Tiri Pendera Budak 5 Tahun Di Dedah

Susulan kes penderaan yang berlaku pada seorang kanak-kanak perempuan berusia lima tahun oleh ibu tirinya, gambar-gambar ibu tiri dan gambar kecederaan mangsa tanpa ditapis tersebar di laman sosial.

Gambar-gambar yang dimuat naik oleh Sheila Khan itu telah dikongsi ramai pengguna Facebook dan mencetuskan kemarahan orang ramai yang berang dengan tindakan ibu tiri mangsa.

Wajah Bapa & Ibu Tiri Pendera Budak 5 Tahun Di Dedah
Bapa mangsa bersama ibu tiri

Buat masa ini, perempuan bangsat ini menggunakan Facebook yang beranama Raisha Hassan dan ketika artikel ini ditulis, Facebook ini masih lagi aktif. (klik link dibawah)

Facebook Ibu Tiri Jahanam (Raisha Hasan)

Baca luahan sedih Sheila Khan di bawah:

"Baby Zara, I can't believe this happen to you sayang. Umur baru lima tahun dan terpaksa lalui saat-saat yang sangat sukar dipukul ibu tiri separuh mati sehingga patah tulang belakang. Patah tulang rusuk dan bahagian-bahagian badan lain. Retak hampir 10 bahagian di badan. Kepala pecah akibat hantukan kuat di dinding. Dahi dihentak ke lantai. Tak diberi makan sehingga 0 protein dalam badan.

"Allah, please be nice to her. Dia dah sakit terlalu lama sendirian tanpa kami tahu. Dia yang menanggung setiap kesakitan dan kami hanya mampu berdoa. Jauhilah segala duka di matanya.

"Ya Allah, pulihkan semangatnya, kuatkan jiwannya. Ya Allah, jika ada keajaiban, pindahkanlah deritanya kepada ku. Ya Allah, pasti ada hikmah di setiap kejadian. Berikanlah balasan yang setimpal kepada yang melakukan.

"Zahara sayang, be strong Yaya. Mama Yaya and family semua hari-hari doakan Yaya cepat sembuh," katanya. 

Wajah Bapa & Ibu Tiri Pendera Budak 5 Tahun Di Dedah

Berkait0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.