Jumaat, 3 Julai 2015

Jumaat, Julai 03, 2015
Anak Biar Mayat Ibu Reput Atas Sofa Kerana Duit | Seorang lelaki boleh dianggap sebagai anak tidak kenang budi apabila sanggup membiarkan mayat ibunya mereput di atas sofa di ruang tamu rumahnya selama beberapa bulan.

Anak Biar Mayat Ibu Reput Atas Sofa Kerana Duit

Polis berkata, Michael Eugene Sticken (gambar), 60, dipercayai enggan melaporkan kematian ibunya, Joyce Willis, 81, kerana mahu terus menikmati wang bantuan sosial wanita itu.

“Joyce dipercayai sudah meninggal dunia sejak Januari lalu selepas Sticken beberapa kali tidak membenarkan saudaranya melawat wanita berkenaan.

“Sticken yang tinggal bersama ibunya dikesan mengeluarkan wang bantuan sosial wanita itu pada setiap bulan yang berjumlah AS$1,400 (RM5,300),” katanya.

Bagaimanapun, aktiviti lelaki itu terbongkar baru-baru ini selepas pegawai kebajikan datang ke rumah mereka untuk melawat Joyce.

sumber
http://www.hmetro.com.my/node/61026#sthash.u0VeuSzL.dpuf


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.