Jumaat, 31 Julai 2015

Jumaat, Julai 31, 2015
Catatan Akhir Seorang Pelajar | “Andai esok aku pergi aku ingin minta maaf minta ampun pada kamu semua. Lebih-lebih lagi orang aku sayang. Esok jika aku sudah tiada, tolong sedekahkan al-Fatihah untuk aku dan doakan aku sentiasa berada dalam kalangan orang beriman.”

Catatan Akhir Seorang Pelajar

Itu status terakhir Muhamad Hazany Zham Hazmy, 17, yang ditulis dalam Facebook (FB) sebelum menemui ajal dalam kemalangan di Kilometer 32, Jalan Seremban–Kuala Pilah berhampiran Restoran D’Bambu, kelmarin.

Kemalangan berlaku pada jam 5.45 petang turut meragut nyawa sahabat karibnya yang juga pelajar di Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Datuk Abdul Samad selepas motosikal dinaiki bertembung sebuah kereta.

Bapa Ahmad Nor Asri, Mohd Nor Sumiau, 50, berkata, dia mengetahui kejadian itu selepas dihubungi seorang wanita melalui telefon bimbitnya.

“Ketika itu saya berada di pekan Kuala Pilah selepas selesai bertugas sebagai pemandu lori.

Namun, pada jam 6.15 seorang wanita itu menghubungi tetapi saya tidak mengendahkan kerana keletihan.

sumber
http://www.hmetro.com.my/node/67221#sthash.oKGhjm1T.dpuf


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.