Khamis, 2 Julai 2015

Khamis, Julai 02, 2015
Emma Maembong Akui Terkesan Setelah Putus Cinta Dengan Zizan | Emma Maembong mendedahkan perpisahannya dengan pelawak Zizan Razak pada awal Januari lalu memberi kesan mendalam pada dirinya sehingga dia mengambil masa lebih sebulan untuk memulihkan diri.

Emma Maembong Akui Terkesan Setelah Putus Cinta Dengan Zizan

Emma atau nama sebenarnya, Fatimah Rohani Ismail, 23, bagaimanapun menyifatkan ia antara pengalaman dan kitaran hidup yang dilalui selain perlu belajar meneruskan aktiviti seperti biasa.

"Siapa yang tidak terkesan apabila kita dan pasangan rancang untuk kahwin tetapi hubungan tidak menjadi. Saya bukannya robot.

"Apa-apapun bagi saya ini adalah kitaran hidup di mana sesuatu yang kita sayang di dunia ini tidak akan kekal. Malah ibu dan ayah kita juga satu hari nanti akan meninggalkan kita," katanya.

Emma menerusi laporan akhbar pada awal Januari lalu mengesahkan bahawa hubungannya dengan pelawak Zizan Razak sudah pun berakhir namun dia enggan bercerita lanjut punca perpisahan itu.

Sementara itu, Emma berkata, dia bersyukur kerana ketika hatinya dibelenggu rasa sedih, keluarga dan rakan-rakan terdekat sering memberi sokongan dan semangat untuk dia meneruskan kehidupan seperti biasa.

Malah pengarah Micheal Ang turut membuatkan dia lupa dirinya sedang kecewa dengan menawarkan pelbagai kerja lakonan sehingga kini.

"Mujurlah sejak perpisahan itu, saya sentiasa sibuk dengan penggambaran. Micheal Ang banyak beri saya tawaran berlakon. Jadi tak adalah terasa sangat.

"Alhamdulillah, kerjaya lakonan juga semakin kukuh dan apa yang telah berlaku sebelum ini membuatkan diri lebih matang," ujarnya.

Emma kini dikaitkan bercinta pula dengan pelakon Kamal Adli.

sumber
http://www.mstar.com.my/hiburan/berita-hiburan/2015/07/02/emma-terkesan-zizan/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.