Jumaat, 3 Julai 2015

Jumaat, Julai 03, 2015
Jawapan Pegawai Rosmah Mansor, Layanan Istimewa Di Pakaikan Kasut | Berikutan viralnya video yang memaparkan isteri pemimpin no 1 negara, Datin Rosmah Mansor dipakaian kasut, Datuk Rizal Mansor, pegawai kepada isteri Perdana Menteri tampil memberikan jawapan.

Jawapan Pegawai Rosmah Mansor, Layanan Istimewa Di Pakaikan Kasut

"Lutut tak berapa nak kuat... tak boleh nak tunduk...", kata beliau.

Tambah Rizal, Rosmah bukan lagi seorang wanita muda dan dia memerlukan bantuan untuk memakai kasut memandangkan usianya yang sudah mencecah 64 tahun.

"Kalau isteri PM (perdana menteri) itu umur 25 tahun kena pakaikan kasut sebegitu, bolehlah mu nak pelik, ini umur dah 64 tahun," kata Rizal memetik Facebook miliknya.

Penjelasan Pegawai Pengiring Rosmah Mengenai Layanan Istimewa Pakai Kasut

Rizal juga bertindak menempelak individu yang merakam video dengan berkata individu terbabit kurang kasih sayang dan tak pernah melakukan perkara sama terhadap ibunya.

"Yang jadi isu bila orang yang rekod video ini kurang kasih sayang atau dia tak pernah pakaikan kasut untuk mak dia ke, makcik dia ke, nenek dia ke.

“Bagi yang biasa dan pernah pakaikan kasut untuk mak, ini adalah sesuatu yang biasa," kata Rizal lagi.Rosmah Mansor dipakaikan kasut???Ini jawapannya...http://kezoom.blogspot.com/2015/07/jawapan-pegawai-rosmah-mansor-layanan.html
Posted by Kezoom on Friday, 3 July 2015


sumber
http://www.siakapkeli.my/2015/07/penjelasan-kenapa-rosmah-dapat-layanan.html


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.