Isnin, 13 Julai 2015

Isnin, Julai 13, 2015
Latiff Borgiba Terlantar Di HKL Kerana Asma | Menerusi laman Fan Page rasmi Latiff Borgiba yang dikendalikan oleh anaknya Dilla, pelakon veteran tersebut dilaporkan terlantar di Hospital Kuala Lumpur kerana serangan penyakit Asma.

Latiff Borgiba Terlantar Di HKL Kerana Asma

Bagaimanapun jelas Dilla, keadaan bapanya kini mulai beransur pulih...Menurutnya lagi, setiap kali dikunjungi pelawat bapanya akan  kelihatan lebih ceria.
Assalammualaikum.. salam ramadhan..
Saya sekadar ingin berkongsi info tentang bapak..Sudah masuk 5 hari bapak dapat rawatan di HKL..Kerana asma.. paru2 bengkak dan ada jangkitan paru2..Saya sengaja tidak war2kan sebelum ini..Sebab keadaan bapak masa tu lemah..
Alhamdulillah.. kini kesihatan bapak beransur pulih..
Pada yang selalu bertanya ingin bertemu bapak..Amiklah peluang ini untuk ziarah beliau..Bapak kelihatan ceria tiap kali terima pelawat..Sesapa yang nak datang ziarah tu...Bapak di tingkat 5.. wad 28.. HKL
Terima kasih saya dan keluarga ucapkan
Di atas doa2 dan perhatian untuk bapak
Selamat berpuasa yea!
Latiff Borgiba Terlantar Di HKL Kerana Asma
Latiff Borgiba Terlantar Di HKL Kerana Asma
Dilla bersama bapa kesayangannya
Semoga pak Latiff cepat sembuh dan menjalani kehidupan seperti lazim, apatah lagi AidilFitri kini menjelang tiba..

Link Fan Page Latiff Borgiba 


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.