Rabu, 8 Julai 2015

Rabu, Julai 08, 2015
Luahan Rakan Seperjuangan Terhadap Kemalangan Pemain Bolasepak Sabah FA  | Pemain Piala Presiden Sabah, Ak Mohd Faris Mahamud telah disahkan meninggal dunia selepas hampir tujuh jam bertarung nyawa apabila terlibat dalam sebuah kemalangan di kilometer 3.5 Jalan Tuaran, Kota Kinabalu baru-baru ini.

Luahan Rakan Seperjuangan Terhadap Kemalangan Pemain Bolasepak Sabah FA

Ketua Polis Daerah Kota Kinabalu, Asisten Komisioner M Chandra menyatakan mangsa disahkan meninggal dunia pada 8.37 malam selepas menerima rawatan di Hospital Queen Elizabeth II (HQE II).

Anak Saudara Rozaimi, Awangku M Faris Meninggal Dunia

Dalam kejadian malang yang berlaku kira-kira jam 1.30 petang itu, mangsa bersama penyerang Harimau Muda iaitu Md Rozaimi Abdul Rahman yang menaiki Honda Civic dalam perjalanan dari Inanam menghala ke pusat bandar raya sblm terbabas lalu merempuh sebatang pokok, tiang telefon dan tembok konkrit.

Pemain Bolasepak Sabah, Rozaimi Kemalangan Teruk

Akibat kejadian itu, Farris dan Rozaimi yang mengalami cederaan parah pada bahagian kepala telah dikejarkan ke HEQ II utk rawatan lanjut.

Dalam pada itu, penyerang Johor Darul Takzim iaitu Safee Sali melahirkan dukacita di atas pemergian Mohd Farid Mahamud menerusi akaun Instagram peribadinya.

sumber
http://norichmedia.blogspot.com/2015/07/sayu-luahan-rakan-seperjuangan-terhadap.html0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.