Rabu, 29 Julai 2015

Rabu, Julai 29, 2015
Polis Panggil 4 Pelajar Senior Buli Adik Almy Nadia | Polis akan memanggil empat pelajar senior Penang Free School (PFS), yang terbabit dalam kes buli adik bongsu kepada pelakon Almy Nadia yang ditendang, ditampar dan ditumbuk bagi membantu siasatan dalam kejadian itu.

Polis Panggil 4 Pelajar Senior Buli Adik Almy Nadia

Ketua Polis Daerah Timur Laut Asisten Komisioner Mior Faridalathrash Wahid berkata, semua pelajar berusia antara 16 dan 17 tahun itu diminta hadir ke Ibu Pejabat Polis Daerah Timur Laut (IPDTL) selepas laporan polis dibuat keluarga pelakon berkenaan.

Adik Almy nadia kena buli fenang free school

Pihaknya juga akan memanggil semua 16 pelajar termasuk adik pelakon terbabit untuk memberi keterangan selain membantu siasatan bagi mengenal pasti punca kejadian.

“Siasatan masih dijalankan dan kes disiasat mengikut Seksyen 147 Kanun Keseksaan iaitu merusuh dan sekiranya sabit kesalahan boleh dipenjara sehingga lima tahun atau denda atau kedua-duanya sekali,” katanya.

sumber
http://www.hmetro.com.my/node/66390#sthash.g9676Hw8.dpuf


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.