Rabu, 12 Ogos 2015

Rabu, Ogos 12, 2015
5 Gambar HOT Fara Mendoza Bersosial | Fara Mendoza, satu nama yang sebelum ini tidak pernah kita dengar tiba-tiba menjadi popular setelah beliau mendakwa Fizz Fairuz menggoda beliau menerusi aplikasi WeChat. Siapa dia sebenarnya? Meh kita lihat sikit beberapa gambar dia ketika sedang bersosial bersama rakan-rakannya.

5 Gambar HOT Fara Mendoza Bersosial
Air hot ke yg dia pegang??

Menerusi laman Beautifulnara, sebenarnya Fara yang baru saja berusia 25 tahun ini adalah artis baharu naungan MIG Talent yang dimiliki oleh David Teo dan baru saja menamatkan kontraknya baru-baru ini dan pernah muncul dalam beberapa drama sebagai watak pembantu.

5 Gambar HOT Fara Mendoza Bersosial

Memang daring habis aksi dia kann, siap bercomolot lagi.  Sebelum ini memang ramai pun yang mengatakan beliau ini memang jenis seksi habis.

5 Gambar HOT Fara Mendoza Bersosial
5 Gambar HOT Fara Mendoza Bersosial
5 Gambar HOT Fara Mendoza Bersosial

Orang kata, berpakaian atau cara kita bersosial melambangkan peribadi diri....tak mau la komen hot-hot...kita tengok aja apa nanti ulasan beliau.....huhuhu

sumber
http://beautifulnara.com/5-foto-aksi-panas-fara-mendoza-bersosial/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.