Isnin, 24 Ogos 2015

Isnin, Ogos 24, 2015
Alog Zuren & Ex Fan Club Bergabung Lawan Isu Nad Zainal | "Now along bersama dengan ex pa.. Ex fans club nzlover.. Bergabung lawan isu nad zainal.. Betapa teruk nye nad zainal.. Kalau saya.. ALONG ZUREN bersalah.. Lari duit nad zainal.. Mereka2 ni tak akan support along.. Cerita semua ni.. Dia salah steament.. Salah cakap.. Terlajak perahu boleh laa patah balik.. Terlajak cakap.. Hurmm.. Pandai3 laa.. Sabar yeh .. Tunguu nad zainal ... "

Alog Zuren & Ex Fan Club Bergabung Lawan Isu Nad Zainal

Nampaknya isu Nad Zainal dan bekas pengurusnya Alog Zuren semakin bertambah panas apabila beberapa Ex fanclub Nad Zainal (NZLover) sendiri kini bergabung dalam menentang artis ini. Gambar pertemuan Alog bersama ex fanclub telah dimuatnaik menerusi wallnya.

Alog Zuren & Ex Fan Club Bergabung Lawan Isu Nad Zainal

Terdahulu, Alog Zuren memuatnaik printscreen antara dia dan Nad Zainal menerusi Whatsapps selepas kenyataan beliau dikeluarkan di FBnya.

Alog Zuren & Ex Fan Club Bergabung Lawan Isu Nad Zainal

"Bukti.. Or not?? Kelakar or not?? Suruh chill n jgn cepat melatah?? Chill wakk luuuu!!! .. Its hiburan?? Ohh steatment kau satu hiburan laa bgi kau?? See.. Dia bukan msj marah pasal kenyataan tu.. Sbb apa yg aku post semua betol kan.. Kau yg mula kn dlu.. Skang lets start the games.. Kau dh block whatsapp aku.. Now tibe2 kau whatsapp aku.. Gunung berapi dah meletus.. Pandai2 laa nk padam kan.. Tqsm babe"


sumber
https://www.facebook.com/along.zuren


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.