Khamis, 13 Ogos 2015

Khamis, Ogos 13, 2015
Awal Ashaari Di Kecam Kerana Pakaian Isteri Yang Sangat Jarang | Awal Ashaari  telah dikecam oleh peminat  di Instagram apabila  membenarkan isterinya Scha Al-Yahya memakai dress yang agak jarang sehingga menampakkan peha beliau.

Awal Ashaari Di Kecam Kerana Pakaian Isteri Yang Sangat Jarang

Dress tersebut di pakai oleh Scha ketika beliau dan Awal menghadiri event Kuala Lumpur Fashion Week (KLFW2015) semalam di Pavillion, Kuala Lumpur.

Nyata ramai yang kurang senang dengan imej Scha dan memperingati Awal untuk menjaga aurat isterinya itu yang seharusnya istimewa buat  tatapan suaminya sahaja. Serta berharap Awal dapat membimbing isterinya itu ke jalan yang lebih baik.

Sedar akan reaksi orang ramai terhadap isu tersebut, Awal nampaknya tidak cepat melatah dan tenang menjawab segala kritikan daripada peminatnya. Selain itu, dia turut meminta peminat menghantar email kepadanya jika mereka ingin menegur dirinya.

Awal Ashaari Di Kecam Kerana Pakaian Isteri Yang Sangat Jarang

Bukan senang untuk memikul tanggungjawab sebagai seorang suami, walaupun isteri ktia tidak menutup aurat dan membiarkan sebahagian tubuhnya menjadi tatapan orang lain, yang akan menanggung dosanya adalah suami kerana gagal untuk membimbing isterinya.

Awal Ashaari Di Kecam Kerana Pakaian Isteri Yang Sangat Jarang

Cubalah perbaiki diri sendiri dan kemudian bimbinglah isteri anda ke jalan yang lebih di redhai. InshaAllah pasti Allah SWT akan permudahkan niat yang baik.

sumber
http://beautifulnara.com/awal-ashaari-dikecam-kerana-biarkan-scha-al-yahya-pakai-dress-jarang-nampak-peha/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.