Isnin, 10 Ogos 2015

Isnin, Ogos 10, 2015
"Dah Playboy Tu Mengaku Ajelah" - Emma Maembong Kepada Zizan Razak? | “Sudah sudahlah itu nak bawa mulut. Saya tak cerita perkara sebenar sudah cukup baik. Banyak sangat kau pusing cerita. Kalau sudah playboy itu mengaku sajalah,” tulis Emma Maembong di Twitter.

"Dah Playboy Tu Mengaku Ajelah" - Emma Maembong Kepada Zizan Razak?

Lama jugak kan tak dengar kisah Emma Maembong dan bekas kekasihnya Zizan Razak. Namun status terbaru ini pasti akan menjadikan ianya semakin panasss....

Selain itu, memetik kata-kata Emma di Berita Harian, Zizan dalam masa yang sama turut mereka cerita bagi mendapatkan simpati daripada peminat dan juga orang ramai. Malah kata Emma, dia tampil kerana sebelum ini pelakon ini hanya berdiam diri.

“Selama ini dia memberi kenyataan palsu mengenai punca perpisahan kami kepada media termasuk memberi alasan kereta mewah seperti sebelum ini tapi saya hanya berdiam diri sahaja. Kini saya dapat tahu, dia sengaja reka cerita negatif pula mengenai saya kepada orang lain dan cerita itu sampai balik kepada saya”

“Awal perpisahan kami dahulu, saya ada ajak dia bertemu untuk menjelaskan apa yang terbuku dan tidak puas hati. Tapi dia menolak dan cuba menghilangkan diri. Bagi saya tak perlu jadi begitu kerana masing masing berada dalam industri yang sama”

“Semakin saya berdiam diri semakin menjadi jadi jadi pula sikapnya. Kenapa perlu dia (Zizan) membuat onar sebegitu. Tolonglah. Jika saya tak ganggu orang, kenapa pula ada yang nak ganggu kita. Mudah sahaja kitaran hidup ini,” kata Emma menjelaskan situasi tersebut selain menyatakan Zizan seperti takut kepada bayang-bayangnya sendiri.

sumber
http://www.rotikaya.com/emma-maembong-tidak-tahan-dengan-sikap-berdalih-zizan-razak/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.