Rabu, 12 Ogos 2015

Rabu, Ogos 12, 2015
DJ Radio Hilang Ketika Cari Siput | “Subhanallah! Gelap tak dapat cari jalan ni,” itu antara mesej sempat dihantar seorang penyampai radio, Azhar Muhammad, 45, kepada rakannya melalui aplikasi WhatsApp sebelum hilang di Pangkalan Nelayan Jalan Genting, Rantau Panjang, Klang.

DJ Radio Hilang Ketika Cari Siput

Dalam kejadian kira-kira jam 7 malam kelmarin, mangsa dikatakan pergi ke jeti di pangkalan nelayan itu untuk mencari siput di kawasan hutan bakau berhampiran.

Bagaimanapun mangsa difahamkan tidak pulang ke rumah sehingga jam 8 malam selepas turut sempat menghubungi isterinya dan memberitahu akan pulang tidak lama lagi.

Rakan baik mangsa, Ahmad Ridzwan Yahya, 35, berkata, mangsa dipercayai menghantar mesej itu selepas tersesat di kawasan hutan bakau itu.

“Mangsa juga sempat menghantar pesanan “sebelum bateri telefon bimbit ini habis, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada rakan-rakan dalam kumpulan ini”.

sumber
http://www.hmetro.com.my/node/69859#sthash.NpwFi4LT.dpuf


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.