Ahad, 16 Ogos 2015

Ahad, Ogos 16, 2015
Kerana Buat Tatu Berbentuk ANU Di Peha, Suami Di Tinggalkan Isteri  | suami ditinggalkan isteri selepas dia bertindak membuat tatu berbentuk kemaluan di bahagian pehanya.

Kerana Buat Tatu ANU Di Peha, Suami Di Tinggalkan Isteri

Portal Mirror melaporkan Stuart Valention, 34, membuat lakaran tatu itu sebagai gurauan ketika mabuk tetapi akhirnya memakan diri.

Isterinya, Samantha, 35, berkata, dia tidak menerima keadaan tersebut selepas mereka terpaksa membatalkan percutian keluarga dan aktiviti renang bersama anak perempuan mereka, Ayla yang berusia tiga tahun.

Stuart yang berasal dari Southsea, Hampsire, berkata: "Isteri saya bencikannya (tatu). Bila difikirkan semula, saya tidak terkejut kerana ia merupakan tindakan paling bodoh yang pernah saya lakukan.

"Selepas saya buat tatu, keesokan paginya isteri menjerit terkejut kerana terdapat 'kemaluan' yang besar di sebalik selimut. Dan ia adalah tatu di bahagian kaki saya.

"Ia berakhir begitu, dan isteri saya sekarang menghalau saya keluar dari rumah. Saya patut diperlakukan seperti itu," kata Stuart.

sumber
http://www.mstar.com.my/berita/berita-dunia/2015/08/16/isteri-tinggal-suami-buat-tatu-kemaluan/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.