Jumaat, 28 Ogos 2015

Jumaat, Ogos 28, 2015
Nad Zainal Lawat Anak Yatim Kali Ke 2, Tiada Kaitan Video Tak Sopan | Isu penyebaran video Nad Zainal yang dilihat berkelakuan tidak sopan ketika berada di sebuah rumah anak yatim baru-baru ini tidak perlu diperbesarkan selepas aktres itu mengotakan janjinya mengunjungi semula rumah kebajikan berkenaan pada Rabu.

Nad Zainal Lawat Anak Yatim Kali Ke 2, Tiada Kaitan Video Tak Sopan

Kata Nad, kunjungan itu bukan untuk menyelesaikan isu berkenaan sebaliknya memenuhi niatnya sebelum ini yang ingin berjumpa semula kanak-kanak di pusat jagaan itu selepas kunjungan pertamanya pada Ramadan lalu.

"Saya telah ke sana semula atas janji yang telah dibuat ketika lawatan sebelum ini. Tiada kena mengena dengan isu yang timbul.

"Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan baik. Rasanya, tiada masalah yang berlaku antara saya dan pihak rumah anak yatim terbabit," katanya.

Ahad lalu, bekas pengurus Nad iaitu Alog Zuren menerusi akaun Facebook miliknya memuat naik video menunjukkan Nad duduk dalam keadaan tidak sopan tanpa mempedulikan anak-anak yatim yang  membuat persembahan dalam sebuah majlis berlangsung di sebuah rumah anak yatim pada Julai lalu.

Alog bertindak demikian gara-gara bengang dengan Nad membuat kenyataan dalam program hiburan Melodi (TV3) kononnya dia telah melarikan sejumlah wang selain menjadi dalang pembubaran kelab peminat pelakon itu.

Bagaimanapun, pada petang Rabu, Nad bersama syarikat pengurusannya, A Klasse Management telah ke pusat penjagaan tersebut bagi menziarahi semula dan meluangkan masa bersama kanak-kanak terbabit.

Sementara itu, ketua pegawai Eksekutif A Klasse, Asyraff Khalid berkata, sebagai sebuah syarikat pengurusan, dia mahu menjernihkan kontroversi tersebut secara tidak langsung walaupun tujuan asal Nad ke rumah anak yatim berkenaan bukan kerana isu tersebut.

Nad Zainal Tak Layan Anak Yatim, Terkangkang Sibuk Main HP?

"Niat kami ikhlas nak jumpa mereka. Sejurus selesai menziarai mereka, Nad bercakap dengan saya, 'Asyraf, Nad tak kisah apa orang nak tulis, tapi, hari ini Nad happy sangat'.

"Bagi saya, itu lebih bermakna. Kami dapat meluangkan masa bersama-sama dengan anak-anak tersebut.

"Bila saya nampak api, saya cuba jadi air, supaya api tak merebak dan bakar segalanya. InsyaAllah, kita sentiasa memperbaiki diri," ujarnya.

Terdahulu, menyedari video nad di rumah anak yatim tersebut mendapat kritikan dari ramai peminat Nad Zaianl secara terbuka memohon maaf kepada semua,

"Salam , Saya mengambil keputusan untuk berdiam diri buat sementara, bagi mengelakkan dari mengeruhkan keadaan dan Nad hanya akan komen tentang isu ini di Platform social media Nad dan yang lain, Nad serah pihak pengurusan baru Nad, A Klasse Management untuk menjawab.

"Sekali lagi, Nad minta maaf pada sesiapa yang tersinggung dengan apa-apa perbuatan saya terutamanya penyebaran video berdurasi 30 saat di rumah anak yatim. Inshaallah Nad akan berusaha untuk jadi yang lebih baik.sumber
http://www.mstar.com.my/hiburan/berita-hiburan/2015/08/27/nad-zainal/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.