Isnin, 24 Ogos 2015

Isnin, Ogos 24, 2015
Nad Zainal Tak Layan Anak Yatim, Terkangkang Sibuk Main HP? | Setelah mengeluarkan beberapa kenyataan mengenai Nad Zainal, Alog Zureen menerusi laman FBnya kali ini memuatnaik satu video dimana satu aktiviti di bulan Ramadhan yang dihadiri oleh Nad Zainal di rumah anak yatim, Klang.

Nad Zainal Tak Layan Anak Yatim, Terkangkang Sibuk Main HP?

"Haa ni kau nad zainal.. Pakai tudung.. Pergi event kem ramadhan.. Dekat rumah anak yatim klang.. Masuk rumah anak yatim.. Tak salam pengurus atau pengetua anak yatim.. Main handfon dari masuk sampai habis..

Budak2 buat persembahan depan kau.. Kau boleh duk terkangkang.. Main handfon.. Tak layan anak2 yatim tu.. MEMALUKAN..

Kesian anak2 yatim tu macam org bodoh depan kau...!!! Lepas tu bergambar pun sekejap pas tu blah.. Lepas tu admin fans club lain satu team ngn kau masa tu..

Malu dengan perangai kau.. N then pihak yoes mengadu tak puas hati kenapa artis POPULAR.. popular ke?? Perangai macam ini.. Ni aku dapat info semua dari admin fans2 clib artis lain..

Aku pun tak pergi event ni sebab aku dh x keje ngn kau.. Sbb kau ngn family kau.. Kau memalukan aku.. Aku akan saman malu kat kau!!!



Haa ni kau nad zainal.. Pakai tudung.. Pergi event kem ramadhan.. Dekat rumah anak yatim klang.. Masuk rumah anak yatim.. Tak salam pengurus atau pengetua anak yatim.. Main handfon dari masuk sampai habis.. Budak2 buat persembahan depan kau.. Kau boleh duk terkangkang.. Main handfon.. Tak layan anak2 yatim tu.. MEMALUKAN.. Kesian anak2 yatim tu macam org bodoh depan kau...!!! Lepas tu bergambar pun sekejap pas tu blah.. Lepas tu admin fans club lain satu team ngn kau masa tu.. Malu dengan perangai kau.. N then pihak yoes mengadu tak puas hati kenapa artis POPULAR.. popular ke?? Perangai macam ini.. Ni aku dapat info semua dari admin fans2 clib artis lain.. Aku pun tak pergi event ni sebab aku dh x keje ngn kau.. Sbb kau ngn family kau.. Kau memalukan aku.. Aku akan saman malu kat kau!!!
Posted by Alog Zuren on Saturday, 22 August 2015



sumber
https://www.facebook.com/along.zuren/videos/808936239226941/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.