Jumaat, 28 Ogos 2015

Jumaat, Ogos 28, 2015
Tasha Shilla Hantar 40 Lelaki Belasah Hans & Kekasih Baru? | Fuhh...biar betul kontroversi terkini dari selebriti Tasha Shilla nie. Menerusi laman Instagram kekasih baru Hans Wong (bekas kekasihnya) Tasha dikatakan telah mengupah sehingga 40 lelaki untuk membelasah bekas kekasihnya itu.

Tasha Shilla Hantar 40 Lelaki Belasah Hans & Kekasih Baru?

Memetik laporan Rotikaya, seorang pengguna Instagram yang menggunakan nama panggilan Carmen ni dikatakan adalah kekasih baru kepada Hans Wong. Cermen mendakwa Tasha Shilla telah mengupah 40 orang lelaki untuk pukul Hans. Bukan tu saja, dia juga sanggup menyerang Carmen dan kekasihnya tu.

Carmen siap memuat naik  gambar dengan kapsyen yang terang-terang menunjukkan si Tasha Shilla punya angkara.

Tasha Shilla Hantar 40 Lelaki Belasah Hans & Kekasih Baru?

Soheh atau tidak berita ni kita pun tak boleh dengar dari sebelah pihak je kan? Apa-apa pun lagi bagus kalau Tasha Shilla tampil untuk jelaskan apa yang telah berlaku sekarang ni daripada benda ni jadi lagi teruk.

sumber
http://www.rotikaya.com/tasha-silla-upah-40-lelaki-pukul-bekas-kekasih/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.