Rabu, 12 Ogos 2015

Rabu, Ogos 12, 2015
Video Kejutan: Pengguna Minta Teksi Perodua Tetapi Yang Datang McLaren MP4 | Sebuah video yang dimuatnaik oleh AutoBuzz.my telah menarik perhatian di mana video berkenaan menunjukkan pengguna khidmat teksi Uber telah diberikan kejutan.

Video Kejutan: Pengguna Minta Teksi Perodua Tetapi Yang Datang McLaren MP4

Pekhidmatan teksi Uber telah dilancarkan pada tahun lalu di mana ia lebih berkonsepkan 'pemandu peribadi' yang ditawarkan kepada penguna untuk kemana sahaja di mana mereka boleh memiliha jenis kereta yang mereka mahukan.

AutoBuzz.my dan Uber telah bekerjasama dalam menjayakan rakaman ini dimana dikatakan mereka mahu memberi kejutan kepada pengguna bertuah perkhidmatan Uber dengan menggunakan kereta mewah jenis McLaren MP4-12C sebagai ‘teksi peribadi'.

Bukan senang hendak menaiki kereta mewah berkenaan jika poket nipis, tetapi mereka ini bertuah kerana dapat merasa menaiki kereta  McLaren MP4-12C tersebut.#Tak de pulak org melayu yang bertuah ekk...kekekeke

sumber
http://www.siakapkeli.my/2015/08/video-pengguna-teruja-minta-teksi.html


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.