Isnin, 28 September 2015

Isnin, September 28, 2015
Kerana seekor labah-labah, stesen minyak terbakar | Gara-gara cuba membunuh seekor labah-labah, sebuah stesen minyak dan kereta terbakar dalam satu insiden baru-baru ini.

Kerana seekor labah-labah, stesen minyak terbakar

Insiden itu berlaku apabila seorang lelaki melihat labah-labah di keretanya ketika mengisi minyak di stesen minyak berdekatan Detroit, Michigan.

Dia kemudiannya mengambil tindakan dengan cuba membunuh haiwan tersebut menggunakan pemetik api yang menyebabkan kebakaran kecil di keretanya.

Bagaimanapun, kebakaran itu merebak pula ke pam minyak selepas dia cuba untuk memadamkannya dengan alat pemadam api yang terdapat di stesen tersebut.

Lelaki itu kemudian datang semula ke stesen minyak tersebut pada keesokan harinya bagi meminta maaf di atas tindakannya dan disahkan oleh seorang pekerja, Susan Adams.


"Sama ada anda menggunakan telefon atau elektrik statik, satu percikan api kecil sahaja sudah boleh menyebabkan kebakaran di stesen minyak," ujarnya. - AGENSI

sumber
http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2015&dt=0928&pub=Kosmo&sec=Dunia&pg=du_01.htm#


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.