Khamis, 10 September 2015

Khamis, September 10, 2015
1
Lelaki Gelandangan Hampir Maut Di Serang Anjing Pit Bull | Seorang lelaki gelandangan hampir maut selepas diserang seekor anjing jenis pit bull betina di Bedford-Stuyvesant pada Rabu lalu.

Lelaki Gelandangan Hampir Maut Di Serang Anjing Pit Bull

Ketika kejadian, anjing tersebut yang pemiliknya juga seorang pengganggur dilaporkan telah menyebabkan kecederaan parah terhadap lelaki berkenaan.

Bagaimanapun mangsa, Anthony Davis bernasib baik apabila seorang pegawai polis yang melalui tempat kejadian berjaya menembak mati anjing tersebut.

Polis berkenaan bertindak menembak kepala anjing itu berkali-kali bagi memastikan mangsa yang bekerja di sebuah rumah tahanan dapat diselamatkan.

Lelaki Gelandangan Hampir Maut Di Serang Anjing Pit Bull

Pemilik anjing tersebut yang berada di tempat kejadian berterima kasih kepada pegawai polis berkenaan kerana menembak mati mati binatang peliharaannya.

Meskipun telah memiliki anjing tersebut lebih dari 10 tahun, namun baginya nyawa manusia lebih penting.

sumber
http://www.mstar.com.my/berita/berita-dunia/2015/09/10/lelaki-nyaris-maut-diserang-anjing/


1 comments:

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.