Ahad, 20 September 2015

Ahad, September 20, 2015
Puteri Sarah Nafi Rumahtangga Retak | Menafikan rumah tangganya bermasalah, Puteri Sarah menyatakan perkata tersebut timbul mungkin kerana dia sudah lama tidak dilihat bersama suami malah dalam masa yang sama turut terkejut dengan khabar angin yang tidak benar itu.

Putri Sarah Nafi Rumahtangga Retak

“Mana dengar cerita ini. Rumah tangga kami bahagia saja, ..kami sangat mencintai antara satu sama lain. Mungkin disebabkan kami jarang menghadiri mana-mana majlis berdua menyebabkan ramai yang menyangka rumah tangga kami bergolak,” jelas Sarah kepada BH Online.


Gambar terkini (atas) yang dimuatnaik Puteri Sarah dengan caption,"We did it sayang 🏻🏻🏻 our hardwork paid off. I love u so much my husband,my partner in crime, my business partner ️️ @syamsulyusoffilm

Putri Sarah Nafi Rumahtangga Retak

Menurut Sarah, butik miliknya yang baru dibuka di Bangsar adalah lambang kebahagiaan mereka suami isteri kerana bukan sahaja dia, malah suaminya, Syamsul Yusof turut bersama menguruskan butik tersebut.

Putri Sarah Nafi Rumahtangga Retak

Semoga pasangan ini akan terus bahagia dan perniagaan semakin bertambah di hari mendatang. Malah peminat sentiasa mendokan kebahagiaan mereka di Instagram.

sumber
http://www.rotikaya.com/puteri-sarah-nafi-rumah-tangga-bermasalah/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.