Rabu, 7 Oktober 2015

Rabu, Oktober 07, 2015
Leher Remaja Tembus Terkena Besi Pengangkat Kelapa Sawit | Kita yang melihatnya berasa ngilu dan ngeri, apatah lagi empunya badan yang tertusuk besi pengangkat kelapa sawit dari kiri belakang badan sehingga menembusi leher kanan seperti yang berlaku kepada Nazif Azamuddin Mohd Yusuf, 15, bakal calon peperiksaan bertulis Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3) Isnin depan.

Leher Remaja Tembus Terkena Besi Pengangkat Kelapa Sawit

Dalam kejadian di Kampung Tebuk Jawa, di sini, 10.00 pagi semalam, remaja terbabit, dikatakan membantu rakannya memunggah kelapa sawit, namun terjatuh sebelum tertusuk besi sepanjang 1.2 meter itu.


Bapa mangsa, Mohd Yusuf Mohd Daduri, 49, berkata, anak ketiga daripada tujuh beradik itu tidak bersekolah pada hari kejadian kerana bercuti ekoran jerebu sebelum bertemu dengan rakannya yang sedang memunggah sawit.

"Saya hanya mengetahui kejadian itu kira-kira jam 10.30 pagi selepas dimaklumkan rakan. Saya kemudian membawanya ke Hospital Tengku Ampuan Jemaah (HTAJ), di sini, untuk rawatan lanjut namun dirujuk ke Hospital Kuala Lumpur (HKL) untuk tindakan lanjut," katanya.

Leher Remaja Tembus Terkena Besi Pengangkat Kelapa Sawit

Leher Remaja Tembus Terkena Besi Pengangkat Kelapa Sawit

Katanya, besi yang tertusuk pada badan anaknya juga sudah dikeluarkan dan kini keadaannya stabil namun perlu dipantau pasukan perubatan.

sumber
http://www.hmetro.com.my/node/83255#sthash.M0AhSEYM.dpuf
http://v-viralvideo.blogspot.my/2015/10/ngeri-leher-remaja-tembus-tertikam-besi.html


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.