Ahad, 18 Oktober 2015

Ahad, Oktober 18, 2015
Lelaki Belasah Bangla Guna Kereta Syarikat? : Semalam viral video seorang pekerja Bangla carwash dibelasah lelaki pemilik kereta kerana marah Bangla tersebut masuk dan duduk didalam keretanya.

Lelaki Belasah Bangla Guna Kereta Syarikat?

Menerusi rakaman cctv, bangla tersebut tidak melawan langsung apabila ditampar berkali2 oleh lelaki itu.

Ingatkan kejadian habis disitu, rupa2nya lelaki tersebut dikatakan membelasah pekerja malang itu sekali lagi ketika dibelakang, namun kejadian itu tidak dirakam cctv kerana rosak.

Namun lebih mengejutkan apabila Bangla tersebut sah patah tulang hidung kerana tindakan melampau lelaki itu.

Terkini, pemilik carwash mengesahkan lelaki yang menggunakan Range Rover itu hanyalah menggunakan kereta milik syarikatnya. Hurmm...agak melampau disitu.

Mm

Bukan mahu membela sangat nasib Bangla tu...tapi harus di ingat kita semua hanya menumpang dibumi Allah. So tak payah sangat nak berlagak bagus atau hebat hanya kerana memiliki barang mahal..sebab kalau mati pun kereta tu bukan nak dibawak sekali.

Kaya atau miskin...kain kafan pun sama je nanti.....


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.