Selasa, 27 Oktober 2015

Selasa, Oktober 27, 2015
Inilah Wajah Sebenar Pemvunuh Gadis 17 Tahun Di Bunuh Dengan KEJAM Kerana Cemburu | Kes pembunuhan paling kejam! Bakal menduduki peperiksaan SPM tidak lama lagi, seorang gadis berusia 17 tahun didakwa telah diro-gol dan kemudian dikelar lehernya oleh seorang pengawal keselamatan sekolah, dipercayai teman lelakinya.

Gadis 17 Tahun Di Bunuh KEJAM Kerana Cemburu

Intan Suraya Mawardi ditemui berlumuran darah dalam keadaan separuh bo-gel di atas katilnya di sebuah flat di Bandar Baru Teluk Kumbar dekat sini.

Polis menahan seorang lelaki berusia 20 tahun, suspek pembunuhan itu.

Mayatnya telah ditemui oleh ayahnya, seorang pegawai khidmat pelanggan di Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang berusia 36 tahun apabila dia pulang dari kerja pada pukul 6.30 petang.

Wajah Pembunuh Gadis 17 Tahun Yang Di Bunuh KEJAM Kerana Cemburu

Dipercayai suspek mero-gol dan membunuh gadis itu kira-kira pukul 6 petang Isnin, kemudian kembali ke rumah untuk menukar pakaian sebelum pergi bertugas di sebuah sekolah di Bayan Lepas.

Sumber berkata, dia juga menyembunyikan dua bilah pisau, yang dibalut dengan tudung putih dan dipenuhi darah di dalam kawasan sekolah, dipercayai digunakan untuk membunuh.

Wajah Pembunuh Gadis 17 Tahun Yang Di Bunuh KEJAM Kerana Cemburu

Suspek juga menyembunyikan telefon pintar gadis itu dengan menyelitkannya di antara tumbuhan hiasan di dalam kawasan sekolah.

Sumber berkata, lelaki itu telah pergi semula ke tempat kejadian kira-kira pukul 8 malam dan meraung. Beberapa minit kemudian, dia ditangkap.


Selepas disoal siasat selama lima jam, dia membawa polis ke sekolah di mana pisau dan telefon pintar Intan Suraya ditemui.

Wajah Pembunuh Gadis 17 Tahun Yang Di Bunuh KEJAM Kerana Cemburu

Polis juga telah pergi ke rumahnya di Permatang Damar Laut di mana pakaian yang dipakai ketika membunuh ditemui.

Suspek adalah penagih dadah dan pernah ditahan dua bulan lalu.

sumber
http://www.mstar.com.my/berita/berita-jenayah/2015/10/27/pelajar-dibunuh-dan-dikelar/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.