Isnin, 9 November 2015

Isnin, November 09, 2015
Keluarga Nafi Siti Nurhaliza Mengandung | Berita Siti Nurhaliza mengandung sememangnya hangat buat industri hiburan negara. Terkini, Kakak Siti Nurhaliza, Siti Saida berkata belum ada berita gembira untuk disahkan mengenai laporan kehamilan penyanyi berasal Kuala Lipis itu.

Keluarga Nafi Siti Nurhaliza Mengandung

Menurut Siti Nursaida, sebagai kakak, dia sentiasa mendoakan perkara yang diimpikan oleh adiknya itu menjadi kenyataan satu hari nanti.

"Saya sendiri terkejut bila baca laporan itu dan bertanya sendiri dengan dia (Siti Nurhaliza) malam Ahad, namun setakat ini dia tidak beritahu apa-apa berita kepada keluarga. Kalau ada berita baik itu dia sendiri akan umumkan.

"Sebagai kakak, saya mendoakan perkara baik itu setiap hari agar dia cepat dikurniakan cahaya mata," ujarnya.

Saida berkata demikian ketika diminta mengulas laporan isteri Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa, 56, itu diserbu media selepas sebuah portal berita mengeluarkan laporan kononnya penyanyi berusia 36 tahun itu kini hamil.

Dalam pada itu, pada malam Ahad, Siti berjanji akan berkongsi berita gembira tersebut sekiranya beliau benar-benar disahkan hamil.

Mengulas tentang amalan pemakanan susu kambing dan kurma yang dimuat naik dalam Instagram milik Siti yang menimbulkan spekulasi, Saida berkata penyanyi itu tidak pernah putus untuk berusaha untuk mendapatkan cahaya mata.

"Usaha mendapatkan cahaya mata memang tidak pernah putus, cuma rezeki sahaja kita tidak tahu bila Allah akan beri.

"Apa-apa pun kita doakan yang terbaik buat dia," ujarnya.

Sementara itu, sejak khabar tentang kehamilan penyanyi lagu Biarlah Rahsia itu tersebar, laman Instagram miliknya menerima ratusan ucapan tahniah daripada netizen lapor MStar Online.

sumber
http://www.mstar.com.my/hiburan/berita-hiburan/2015/11/09/siti-saida/


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.