Sabtu, 2 Januari 2016

Sabtu, Januari 02, 2016
Ibu Budak Perempuan Mangsa "CULIK" Mohon Maaf | Ibu kepada remaja yang kononnya diculik, Nur Amirah Athirah Abdul Majid, Asmah Mamai tampil memohon maaf di laman Facebook miliknya berhubung insiden membabitkan anaknya itu.

Ibu Budak Perempuan Mangsa "CULIK" Mohon Maaf

Asmah yang menggunakan nama Asmah Majid di laman Facebook memohon maaf kepada semua pihak berhubung kontroversi kehilangan anaknya.

"Saya ucapkan terima kasih kepada seluruh rakyat Malaysia kerana tidak jemu mengikuti perkembangan kes anak saya.

"Saya minta maaf seandainya selama kehilangan anak saya ada perkara-perkara negatif yang berlaku," tulisnya.

Asmah turut merakamkan penghargaan kepada Polis Diraja Malaysia (PDRM) yang bertungkus lumus menjalankan tugas menjejaki anaknya itu.

Dalam pada itu, Asmah mengesahkan anak gadisnya itu belum pulang ke rumah, tetapi enggan mengulas lanjut.

“Saya tertekan sebab semua orang salahkan saya. Apa pun saya serahkan kepada polis,” katanya dengan ringkas ketika ditemui di rumahnya di sini hari ini.

Nur Amirah Athirah Abdul Majid, 14 sebelum ini menjadi perhatian selepas rakaman perbualan telefon dengan kakak angkatnya menggambarkan dia seolah sedang diculik dua lelaki India dan dilarikan dengan sebuah van putih untuk dijual ke negara jiran.

Walau bagaimanapun, Nur Amirah ditemui selamat kira-kira 7.45 petang bersama teman lelakinya, 19,  yang baru dikenali kurang sebulan di hadapan sebuah stesen minyak di Kanchong Darat, Banting.

sumber0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.