Selasa, 19 April 2016

Selasa, April 19, 2016
3 Beranak Hidup Dalam Kereta : Sukar untuk mempercayai apabila diberitahu mengenai kehidupan tiga beranak yang terpaksa tinggal dalam kereta akibat kesempitan hidup.

3 Beranak Hidup Dalam Kereta

Melihat situasi itu dengan mata kepala sendiri, perasaan tidak percaya bertukar menjadi sayu dan hiba kerana memikirkan ketidakselesaan mereka yang terpaksa berhimpit serta berpanas dalam kereta kecil.

Desakan hidup itu terpaksa dilalui R Rengaiya, 51, serta isteri, N Karnagi, 44, serta anak lelaki tunggal mereka, R Vikenshwaran, 7, sejak lebih sebulan lalu.

Lebih menyayat hati, Rengaiya baru sahaja menjalani pembedahan jantung dan buah pinggang manakala isterinya berstatus orang kurang upaya apabila kedua-dua belah kakinya lumpuh sehingga paras pinggang.

Menurut Rengaiya, mereka sekeluarga terpaksa keluar dari rumah sewa di Taman Kinta, di sini, sejak awal Mac lalu kerana tidak mempunyai wang yang mencukupi untuk menyewa rumah.

Via
Harian Metro


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.