Selasa, 19 April 2016

Selasa, April 19, 2016
Cari Duit Dengan Menjadi Syaitan | "Assalamualaikum pada semua kawan2....ni nak habaq skit...saya merupakan pengguna tegar maju express way@MEX putrajaya KL...kL putrajaya..masa balik kerja hari tu ternampak kayu melintang jalan..sekali ternampak paku terpacak kat papan tu..cara paku kat papan tu umpama macam sengaja dipaku dan diletakkan kat jalan..saya kutip ada 2 tempat berbeza masa tu..tapi cuma amik pic kat bukit jalil ja...saya amik papan tu kat lane 1..yang papan tu saya kutip kat selekoh yang berdepan penghadang tu..selekoh kat lane 1..sapa laju mmg xdan elak...ada gak kereta yg langgar..pekara tak diingini boleh berlaku jika penunggang moto terlanggar papan ni...waspada pada semua pengguna MEX..ada org cari rezeki cara tak elok huhuhuhu...paku n skru pon ada gak sy kutip time tu..semua lempaq tepi...kalu rasa info ni penting kawan2 bg tau laaa kat kawan2 lain ya...bahaya...biasa depa wat kerja masa orang dapat gaji...info tau kat kawan2 yang pakai mex..lorong kecemasan biasa paku n skru banyak..mata mau liaq skit nohhh...share pada kawan2 yang pakai laluan ni ya..tqvm all"

Cari Duit Dengan Menjadi Syaitan

sumber
http://naimnikmat.blogspot.my/2016/04/ada-manusia-mencari-duit-dengan-menjadi.html


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.