Khamis, 3 November 2016

Khamis, November 03, 2016
Pengutip Derma "Patah Gigi" Ditampar Lelaki,ok? : Seorang lelaki patah gigi selepas ditampar seorang individu tidak dikenali ketika melakukan kerja mengutip derma di hadapan sebuah bank di Kuala Kangsar.

Pengutip Derma "Patah Gigi" Ditampar Lelaki,ok?

Difahamkan, insiden yang berlaku pada 28 Oktober itu sempat dirakam dengan telefon bimbit oleh orang awam yang kebetulan berada di tempat kejadian.

Seorang penduduk yang mahu dikenali sebagai Rokiah, 39, berkata, kejadian itu berlaku kira-kira jam 8.30 malam dan dia sempat merakamnya menggunakan telefon bimbit.

Katanya, seorang lelaki dikatakan naik berang dan menuduh peminta derma itu menipu masyarakat sepanjang mengutip derma di situ.

“Mulanya tiada adegan tampar tetapi lama-kelamaan, nampak lelaki berusia itu semakin marah. Dia berkali-kali tuduh peminta derma itu menipu.- Harian Metro0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.