Ahad, 6 November 2016

Ahad, November 06, 2016
Video&Gambar, Rider Jatuh Gaung Dari Sg Koyan Ke Cameron Highland,ok? | Mungkin ramai yang tak tahu terdapat satu jalan ke Cameron Highland yang disukai kaki motor dan kereta. Jalan tersebut ialah, Sg Koyan ke Cameron Highland. Setiap hujung minggu, pasti terdapat kumpulan motor atau kereta, malah kumpulan dari Singaporean yang mendaki/menuruni Cameron Highland mengikut jalan tersebut.

Video&Gambar, Rider Jatuh Gaung Dari Sg Koyan Ke Cameron Highland

Jalan tersebut sememangnya disukai ramai kerana kurangnya kenderaan dan mempunyai beberapa selekoh yang sedia untuk dicabar. Namun begitu, beberapa kemalangan telah direkodkan sebelum ini (terutamanya untuk rider).

Video&Gambar, Rider Jatuh Gaung Dari Sg Koyan Ke Cameron Highland

Malah ada rider yang maut setelah terjatuh gaung yang dalam. Kali ini, satu video dan gambar telah dirakam oleh sekumpulan rider mengenai kemalangan yang membabitkan rakan mereka.Semoga rider tersebut selamat...


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.