Isnin, 13 Februari 2017

Isnin, Februari 13, 2017
Bapa Ditetak, Anak & Ibu Amuk Rosakkan Kereta Penyerang,ok!: Gara-gara berang dengan tindakan lima lelaki yang menyerang bapanya, seorang lelaki bertindak menghancurkan kereta yang ditinggalkan suspek dengan sebatang kayu.

Bapa Ditetak, Anak & Ibu Amuk Rosakkan Kereta Penyerang

Lelaki berusia sekitar 20-an itu bersama ibunya bertindak memecahkan cermin dan beberapa bahagian lain walaupun orang ramai cuba menenangkan keadaan.

Ketua Polis Daerah Besut, Superintendan Mohd. Zamri Mohd. Rowi berkata, kejadian berlaku kira-kira pukul 9.30 pagi ketika mangsa dan isterinya dalam perjalanan ke gerai jualannya di kompleks perikanan.

"Tiba-tiba kereta yang dinaiki mangsa dipintas sebuah kereta Perodua Axia berwarna putih yang dipercayai dinaiki lima lelaki.

"Empat daripada mereka keluar daripada kereta terbabit dengan bersenjatakan pedang dan menutup sebahagian muka mereka dengan kain dan telah bertindak menetak cermin hadapan kereta mangsa," katanya kepada Kosmo! di sini hari ini.

Mohd. Zamri berkata, salah seorang daripada suspek kemudiannya menetak tangan kanan mangsa sebelum melarikan diri.

Ujarnya, kejadian telah dilihat salah seorang anak lelaki mangsa lalu bertindak mengejar mereka sehingga menyebabkan kereta yang dinaiki kesemua suspek terbabas 500 meter dari tempat kejadian.

"Anak lelaki mangsa yang berusia 20-an dan ibunya yang berusia 50-an hilang sabar sehingga merosakkan kenderaan itu," ujarnya.

Mohd. Zamri berkata, pemeriksaan pada kereta Perodua Axia yang digunakan kesemua suspek didapati merupakan kenderaan curi kerana menggunakan nombor pendaftaran palsu dan siasatan mendapati kereta itu telah dilarikan di Kerteh, Kemaman beberapa bulan lalu.Sumber : Hishamuddin Ahmad Zaki, Kosmo


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.