Ahad, 12 Mac 2017

Ahad, Mac 12, 2017
Mat Dan Dah Bertunang?,ok!: Siapa tak kenal dengan Mat Dan, lelaki inggeris yang asalnya pelancong di Terengganu akhinya memilih untuk tinggal disana. Bukan setakat tinggal dan bekerja disana, Mat Dan menjadi tular dimedia sosial apabila video beliau yang mampu berbahasa loghat Terengganu dengan lancar menjadi viral dan akhirnya dia menjadi selebriti apabila pihak Astro mengambil beliau untuk program terbitan mereka.

Mat Dan Dah Bertunang?
Tahniah, Mat Dan Dah Selamat Bertunang

Terkini 2 keping gambar beliau menjadi viral dimedia sosial apabila diberitakan yang Mat Dan telah selamat bertunang dengan seorang gadis pilihan hatinya yang menurut info berasal dari Jendering.

Kisah Mat Salleh Bernama Mat Dan

Pastinya masih ramai yang tidak mengetahui, siapakah gadis bertuah itu dan pastinya ramai juga gadis2 yang berasa frust...he4x.

Mat Dan Dah Bertunang?

 "terkejut sakni...masuk dlm kapal terbang buka TV kluor pulok muka anok dia...🤣🤣🤣 See you soon Mum & Dan...safe flight...☺"-instagram Mat Dan

Mat Dan Dah Bertunang?


Namun begitu, mungkin "clue" yang dimuatnaik Mat Dan sebelum ini menerusi laman Instagram tentang kedatangan ibunya ke Malaysia adalah petanda yang dia akan bertunang...

Video & Gambar Majlis Akad Nikah & Pertunangan Mat Dan

Apapun tahniah diucapkan kepada Mat Dan, pastinya lepas ni banyak cabaran yang dihadapi dan kami mendoakan semoga pertunangan ini berjaya hingga ke jinjang pelamin.

Mat Dan Bertunang

via
Video Viral


0 comments:

Catat Ulasan

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.