Isnin, 7 Ogos 2017

Isnin, Ogos 07, 2017
3
Kontroversi Tun Mamat - Misi Menyelamatkan VVIP Part2?,ok!|

Assalamualaikum
Kontroversi 2
Apabila Tun mamat melepasi pos kawalan yang pertama. Tun mamat mengarahkan yang lain terus melepasi pos berkenaan. Tun mamat perhatian dan mengira yang lain. Masa itu Tun mamat sedar, salah seorang Resistance tiada.

Tun mamat teringat, operasi yang dulu terpaksa di batalkan kerana ada kesilapan. Dari pertembungan antara Resistance.

Pihak musuh telah sedar dan operasi terpaksa di batalkan. Masa itu di bawah Tun hamzah. Tun mamat sedar, Tun Hamzah menanggung malu di atas kegagalan nya. Lagipun bukan salah Tun hamzah. Silap komunikasi itu sendiri bersama Resistance. Lalu pertempuran terjadi sebelum waktunya. Tun mamat bersuara. Koperal pergi dapat Resistance. Baik Tuan.

Baru beberapa langkah koperal pergi. Salah seorang Resistance yang hilang tadi datang menghampiri.
Sir ... Jedno selo je bilo silovanja.
Tun mamat membalas. No.. Dalam perlahan dan membetulkan nahunya.
Ne možemo pomoći
Dalam rasa tidak puas hati dengan jawapan yang di terima. Dia menarik bahu Tun mamat.
Sir!....
Tun mamat menjawab lagi No.
Otići ću sama resistant menjawab.
čekati balas Tun mamat. Sambil senyum Tun mamat mendekati. Tun mamat terus menikam leher nya dengan banet. Sambil menutup mulut Resistance. Suasana senyap seketika melihat Tun mamat sentap begitu.

Kontroversi Tun Mamat - Misi Menyelamatkan VVIP Part2?

Follow order.. Tun mamat terus menunjukkan isyarat tangan tanda jalan. Dalam berjalan, mereka terserempak dengan sekatan jalan raya. Tun mamat arahkan seorang meninjau kawasan. Sambil Tun mamat meneropong. Kebiasaannya apabila ada sekatan jalan raya. Pasti ada pos kawalan setempat. Ada stor minyak dan senjata.

Peninjau Tun mamat telah kembali. Tuan... 2 km dari arah barat ada rumah agam. Tempat tentera zalim bermalam. Sangkaan Tun mamat tepat. Lokasi minyak di kenal pasti. Waktu telah hampir subuh. Tun mamat arahkan pendekar menggali lubang lubang untuk tidur (teknik SOF tolong jgn tanya) dan mengarahkan Resistance berbuat demikian.

Kita berehat dulu. Kita akan mulakan apabila malam nanti.
Bersambung ke suatu masa
#kontroversitunmamat2

Sumber
SniperTunMamat


3 comments:

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.