Rabu, 1 November 2017

Rabu, November 01, 2017
4
Punca Pendapatan Suami Saya Hilang Kerana Kecuaian Awak,ok!: Akibat kecuaian  pemandu sebuah kereta di Singapura, seorang penunggang motosikal terpaksa menanggung derita apabila dia tidak lagi mampu berdiri, berjalan dan sukar untuk baring selepas terlibat dengan kemalangan dengan kereta tersebut.

Punca Pendapatan Suami Saya Hilang Kerana Kecuaian Awak

Kemalangan tersebut berlaku di sebuah persimpangan lampu isyarat di Singapura pada waktu malam.

Lisa Malik, isteri kepada mangsa terlibat memuat naik rakaman kamera dashboard di laman Facebooknya yang memaparkan sebuah kereta jenama KIA secara tiba-tiba telah menukar lorong menyebabkan mangsa gagal mengelak hingga merempuh kereta tersebut.

 Menurut Lisa, kejadian yang berlaku menyebabkan suaminya tidak dapat bekerja dan menjejaskan pendapatan keluarga atas kecederaan yang dialaminya.

Punca Pendapatan Suami Saya Hilang Kerana Kecuaian Awak

"Disebabkan kecuaian awak, suami saya tidak boleh berdiri, berjalan dan sukar untuk baring.

"Awak juga telah menyebabkan kehilangan punca pendapatan dan oleh kerana perbuatan cuai awak membelok ke kiri, saya akan pastikan awak akan menerima balasan yang setimpal atas apa yang berlaku," tulisnya yang meluahkan rasa kesal di laman Faceboonya.

Lisa meluahkan rasa kesalnya di laman Facebook dan berharap pesalah tersebut akan mendapat balasan atas kecuaiannya.

Sumber
Lisa Malik


4 comments:

Komen anda semua amat di hargai, Bagaimanapun anda dinasihatkan agar memberikan komen secara berhemah. Sebarang komen berunsur backlink dan provokasi akan dipadamkan kecuali atas pertimbangan admin. Terima kasih kerana mengunjungi Kezoom.